Despre noi

We get the job done.

Cum lucrăm?

Analizăm website-ul tău

Fiecare proiect începe cu o analiză tehnică și grafică, în urma căreia îți vom furniza un raport cu punctele slabe identificate și cu optimizările pe care le propunem.

Implementăm optimizările

Aceasta este etapa de execuție propriu-zisă în care vom aplica soluțiile din raportul realizat în prima etapă a proiectului.

Testăm noile funcționalități

Înainte de finalizarea proiectului, ne asigurăm că totul funcționează și arată așa cum trebuie, testând și rafinând experiența de vizitare (user experience).

Modificăm, retușăm, finalizăm

În ultima etapă, vom parcurge împreună toate punctele din raportul inițial și optimizările implementate, pentru a ne spune dacă este ceva ce ai vrea sa schimbăm.

Ce credem noi?

„Aici, la WebOptim, ne-am adunat o mână de oameni care vor să facă lucrurile puțin altfel. În web design și SEO, bineînțeles, unde ne pricepem.

Mai exact, de la începutul proiectului și până la finalizarea sa, veți simți că aveți într-adevăr un partener care vă răspunde la solicitări și care urmărește să finalizeze proiectul.

La ora actuală, indiferent de industrie, seriozitatea și responsabilitatea au devenit avantaje competitive din cauza faptului că sunt din ce în ce mai rare.

De aceea, ne străduim să tratăm fiecare client așa cum nouă înșine ne-ar plăcea să fim tratați.

Cel mai important este ca website-ul tău să reușească să comunice cu vizitatorii ca și cum ar fi extensia ta în mediul online. Cu atât mai mult într-un context în care prezența digitală devine din ce în ce mai importantă pe zi ce trece.

Trebuie să câștige atenția vizitatorilor, după aceea să le câștige încrederea și, în cele din urmă, să îi determine să facă o comandă, să solicite o ofertă sau să te contacteze pentru mai multe detalii.

Dacă vrei să vezi ce putem face pentru website-ul tău, te rugăm să ne scrii, să ne suni sau să ne faci o vizită.”

Echipa WebOptim