Studiu de caz - Viteza de incarcare

Viteza de incarcare a website-ului tau este mult mai importanta decat ai crede. Dincolo de calitatea navigarii ce influenteaza experienta de vizitare si, implicit, rata de conversie (din vizitatori in clienti), o viteza de incarcare cat mai mare este importanta pentru o cat mai buna indexare in Google.

Stim ca faptele sunt cele care conteaza, ci nu vorbele. De aceea, iti prezentam un studiu de caz cu unul dintre clientii nostri.

Imaginile vor vorbi de la sine. 

Inainte de optimizarea vitezei de incarcare, website-ul clientului, www.nutritiesportiva.ro, avea o viteza de incarcare de 11/100 in cazul versiunii de mobil si de 46/100 in cazul versiunii desktop.

(Screenshot din Google)

(Screenshot din Google)

Dupa optimizarea vitezei de incarcare, website-ul clientului are o viteza de incarcare de 63/100 in cazul versiunii de mobil si de 96/100 in cazul versiunii desktop.

Inainte de optimizarea vitezei de incarcare, website-ul clientului, www.superfit.ro, avea o viteza de incarcare de 13/100 in cazul versiunii de mobil si de 45/100 in cazul versiunii desktop.

(Screenshot din Google)

(Screenshot din Google)

Dupa optimizarea vitezei de incarcare, website-ul clientului are o viteza de incarcare de 60/100 in cazul versiunii de mobil si de 76/100 in cazul versiunii desktop.