Studiu de caz

Indexare în Google (SEO)

Vrei ca website-ul tău să ajungă în prima pagină Google, astfel încât să crească numărul de vizitatori și, implicit, numărul tău de clienți?

Lasă-ne pe noi să ne ocupăm fără ca tu să faci nimic și vei vedea, de la lună la lună, cum website-ul tău se indexează din ce în ce mai puternic!

Știm că faptele sunt cele care contează, ci nu vorbele. De aceea, îți prezentăm un studiu de caz cu unul dintre clienții nostri.

Imaginile vor vorbi de la sine. 

Mai întâi câteva printscreenuri din #1 pagină Google

Site-ul web al clientului este www.gazonperfect.ro

Iar acum să îți arătăm cum am obținut aceste rezultate

După prima lună de abonament, website-ul clientului (www.gazonperfect.ro) genera 13 rezultate în Google, cu o singură poziționare în prima pagină.

Dupa a doua lună de abonament, website-ul clientului, deși avea tot o singură poziționare în prima pagină, genera 29 de rezultate în Google.

După a treia lună de abonament, website-ul clientului genera 50 de rezultate în Google, cu 6 poziționări în prima pagină.

După a patra lună de abonament am atins obiectivele de la începutul colaborării

Website-ul generează acum 89 de rezultate în Google, cu 20 de poziționări în prima pagină!

și nu ne oprim aici 🙂

Optimizarea indexării în Google a site-ului deținut este printre cele mai bune investiții pe care le poate face orice antreprenor sau freelancer.

Asta deoarece majoritatea clienților noi veniți din online folosesc același mod de căutare a a prestatorilor de servicii și a furnizorilor de produse: G o o g l e.

Cum facem asta?

Cel mai important factor în funcție de care Google indexează site-urile este conținutul text.

Cu alte cuvinte, un site care publică frecvent texte noi folosind cuvinte-cheie relevante pentru afacerea repsectivă va fi propulsat în fața celorlalte site-uri concurente care nu publică texte noi.

De aceea, cele mai multe afaceri care ajung în prima pagină Google pe cuvintele-cheie de interes au un blog. Un blog pe care îl actualizează frecvent cu 1-2 articole pe săptămână.

Bineînțeles, rezultatele nu apar peste noapte, însă ele se vor vedea garantat de la o lună la alta, astfel încât, în decurs de 3-4 luni site-ul va genera primele rezultate în prima pagină Google.

Partea cea mai frumoasă este că tot de la o lună la alta va crește și numărul de clienți, proporțional cu indexarea site-ului în Google 💰💰

Așa că dacă asta îți dorești (mai mulți clienți/mai multe încasări), „începe să faci ceea ce foarte puțini fac pentru a obține ceea ce foarte puțini obțin”.